Natuurlijk onderwijs

B3 school

De Stam is een B3 basisschool (particuliere school). De school wordt door de overheid erkend middels een rapport van de onderwijsinspectie. Kinderen voldoen aan de wettelijke leerplicht wanneer ze bij ons naar school komen.

Een B3 school wordt helaas niet door de overheid gefinancierd. Echter door het neerzetten van een B3 school zijn wij vrij van veel overheidseisen (waar reguliere scholen wel aan moeten voldoen) en kunnen we daadwerkelijk inspelen op dat wat de kinderen echt nodig hebben en vrij onderwijs geven.

B3 school

De Stam is een particuliere B3 basisschool. Dit betekent dat de school door de overheid wordt erkend middels een rapport van de onderwijsinspectie. Een B3 school wordt helaas niet door de overheid gefinancierd. Echter door het neerzetten van een B3 school zijn wij vrij van veel overheidseisen en kunnen we daadwerkelijk inspelen op dat wat de kinderen echt nodig hebben en vrij onderwijs geven. De tijd waarin we nu leven, waarin het zelfbewustzijn steeds sterker wordt, vraagt om deze vrijheid.

Kinderen voldoen aan de wettelijke leerplicht wanneer ze bij ons naar school komen.

error: