Uitnodiging informatie ochtend De Stam

26 mei 2021
Staatsvrij nieuwetijdsonderwijs

Het is zover! We hebben een datum geprikt voor de informatie ochtend van De Stam. Wij willen jullie van harte welkom heten op zondagochtend 27 juni tussen half 11 en half 1. Kom sfeer proeven en maak kennis met al onze teamleden.

In de week voorafgaand aan 27 juni is het Midzomer, ook bekend onder de namen Litha of Zomerzonnewende. Dat eind juni de tijd is gekomen voor De Stam om jullie te gaan informeren past helemaal bij Midzomer. Dit is de langste dag van het jaar en de zon is op zijn krachtigst. In het plantenrijk gaat de groei met Midzomer over in rijping. Nu de strijd om het bestaan is gewonnen wordt de energie gebruikt om het voortbestaan van de soort veilig te stellen. Het Midzomerfeest is een vrolijk jaarfeest. Het vuur wordt ontstoken om de zon te eren en voor de hoop op een goede oogst. Ook wij zullen deze ochtend het vuur ontsteken om vanuit een periode van wortelen en groeien over te gaan naar een periode van rijping en de hoop op een goede oogst, de start en het bestaansrecht van De Stam. Tevens zullen wij gedurende de ochtend meer in het teken van Midzomer zetten om zo samen met jullie deze sfeer te ervaren en dit te verweven in de info die we gaan geven over De Stam.

We kijken er heel erg naar uit jullie te ontmoeten en te gaan informeren over de Stam! Via onze website kun je je inschrijven en je ontvangt dan een week vooraf meer info over de dag zelf. Tot dan!

Schrijf je hier in: https://www.destam-natuurlijkonderwijs.nl/informatie-ochtend/

error: