De Stam zoekt een nieuwe locatie!​

2 mei 2022
Staatsvrij nieuwetijdsonderwijs

Helpen jullie mee zoeken?

Dit schooljaar zijn wij gestart met onze eerste groep en er is erg veel belangstelling. Vandaar dat wij graag willen gaan groeien naar een tweede groepje en daarom zijn we op zoek naar een andere, grotere locatie.

Wie ons al wat langer volgt weet misschien wel dat we momenteel op een fantastische locatie zitten met een enorm ‘eigen’ bos erbij. Helaas hebben wij in onze binnenruimte hier, niet genoeg plaats voor twee groepjes. Wel hopen we opnieuw zo’n mooie, fijne locatie midden in de natuur te vinden en we hebben er alle vertrouwen in dat dit op ons pad gaat komen. Wie weet wel via jou?

Wat we zoeken is een plek, binnen een straal van circa 15 km van Roosendaal, waar we vier dagen per week (ma, di, do, vr) welkom zijn van half 9 tot half 2 met de volgende mogelijkheden:

– Twee aparte binnenruimtes waar per ruimte minimaal 10 personen terecht kunnen. (Dit kan ook 1 grotere ruimte zijn en 1 kleinere)
– Een keuken
– Wc(‘s)
– Een extra kleine binnenruimte bijv. als rustruimte of kantoortje zou helemaal mooi zijn, maar is geen must.

– Buiten ruimte voor spelen, moestuin, diertjes, klimmen, hutten bouwen enz. enz.

Van alles is mogelijk wat ons betreft, een bijgebouw bij bijv. een boerderij of woonhuis, een omgebouwde schuur, een (oud) woonhuis, een buurthuis, een scoutinggebouw, een (oud) kinderopvang- of schoolgebouw, een bedrijfsruimte of zelfs een plek buiten waar we zelf een ruimte neer kunnen zetten!

Ben jij of ken jij iemand die De Stam een plekje kan bieden zoals omschreven, dan horen wij dat heel graag! Alle tips en ideeën zijn welkom!

Delen van deze post helpt ons enorm in onze zoektocht en het verspreiden van onze vraag, dus héééél graag delen, dank jullie wel!

error: