De vorming van een kernteam voor De Stam

24 februari 2021
Natuurlijk en bewust kindcentrum

Afgelopen weekend was er een hele fijne, mooie en bijzondere samenkomst. Na de afgelopen periode zelf een hoop mooie gesprekken te hebben gevoerd met leerkrachten, kindercoaches en mensen met meer/andere disciplines, bracht ik nu een groep van acht mensen bij elkaar en maakten we kennis en deelden we onze prachtige visie op kinderen, onderwijs en het leven. Dit in de heerlijke omgeving van de polder en de boerderij, vergezeld door de lente zon!

Wat een warme energie en bijzonder gevoel is het om met zo’n groep op één lijn te zitten en samen te kijken naar de toekomst van De Stam. Ieder vanuit zijn of haar eigen ervaring, expertise en menszijn. Het vormen van een kernteam voor De Stam gaat zeker lukken binnen deze groep met prachtige mensen en we kijken er naar uit de diepte in te gaan en toe te gaan werken naar de echte start.

Heel bijzonder deze droom zo tot werkelijkheid te zien komen en enorm dankbaar voor deze mensen die op mijn pad en het pad van De Stam zijn gekomen! Op naar de lente, creatie en het tot leven brengen van De Stam! ❤🙏🌳🤸‍♀️🧘

error: