Het team van De Stam

15 april 2021
Natuurlijk onderwijs

Inmiddels zijn we al een aantal weken op weg met het team van De Stam. We leren elkaar kennen, delen onze visies op onderwijs, kinderen en het leven met elkaar en werken toe naar de concrete invulling van het onderwijs bij De Stam. Heel graag willen we van start gaan na de zomervakantie en ruim voor die tijd alle geinteresseerde ouders uitnodigen voor een informatiebijeenkomst. Dit is dan ook waar we naar toe werken momenteel en zodra hier meer duidelijkheid in komt dan maken we dat uiteraard kenbaar! Op onze website is de mogelijkheid tot inschrijving voor de informatie bijeenkomst al aanwezig, dus wil je verzekerd zijn van een uitnodiging, schrijf je dan zeker in!
https://www.destam-natuurlijkonderwijs.nl/contact/

Even terug naar het team van De Stam. In het voorjaar van 2020 ben ik (Lidewij) begonnen met de oprichting van De Stam en straks zal ik de rol van schoolleidster gaan vervullen. Naast mij heb ik inmiddels vijf prachtige mensen die het team van De Stam compleet maken op dit moment. Zij zullen de leerkrachten / begeleiders van De Stam gaan vormen. Het staat nog open wie welke rol exact gaat vervullen, maar zodra we richting de startdatum gaan zullen we dit bepalen en kenbaar maken.

De leerkrachten / begeleiders van De Stam hebben allemaal verschillende achtergronden en vakgebieden. Dit is iets waar we heel gericht naar hebben gekeken, omdat we graag een team willen waarin PABO geschoolde leerkrachten zitten, maar ook coaches. Op die manier kunnen we de kinderen leren rekenen, schrijven, lezen én, minstens zo waardevol, begeleiden in hun ontwikkelproces als mens, zichzelf leren kennen, hun passies ontdekken, dichtbij zichzelf blijven, je hart en intuitie volgen en meer!

Het team van De Stam is een unieke samenstelling van prachtige mensen die met hun levenservaringen en hele menszijn de kinderen heel veel te leren hebben en andersom geldt dit natuurlijk ook. Alle teamleden hebben naast hun opleiding of ervaring in het basisonderwijs, een eigen praktijk of zijn ze coach in diverse richtingen. Te denken valt aan Mindfulness, Reiki, Healing, Lichaamswerk, Intuitief coach, Energetisch kindercoach, Multidisciplinair coach en nog veel meer, maar daar komen jullie binnenkort uitgebreid achter wanneer eenieder van ons team zich hier persoonlijk zal voorstellen!

En wat zijn we blij en verheugd met dit team, met elkaar! We delen allemaal dezelfde visie op onderwijs, willen allemaal toewerken naar een nieuwe vorm hierin, passend bij de nieuwe tijd en haar kinderen. We kijken allemaal enorm uit naar de school, de mensen en kinderen, de locaties, de natuur, de vrijheid, de rust, de vreugde en nog veel meer wat De Stam gaat brengen! Kortom, we zien het helemaal zitten om dit samen te gaan doen en kijken er enorm naar uit om van start te gaan en de kinderen en ouders die zich bij ons gaan aansluiten, te ontmoeten en leren kennen!

error: